Joan Vinyes-Jaime Font mostren la seva superioritat a València, però…

Joan Vinyes i Jaime Font al volant del Seat León Cup Racer, preparat per Baporo Motorsport, no van veure premiada la seva superioritat manifesta amb un bon resultat al final del primer meeting del CER 2017, disputat en el Circuit Ricardo Tormo – Comunitat Valenciana.

En la primera competició formant tàndem, Vinyes-Font van aconseguir el millor crono de la Divisió 1 (D1) en els entrenaments oficials. Van dominar amb claredat el primer terç de la carrera, però a partir d’aquest instant la sort els va girar l’esquena. En primer lloc, un toc amb un rival amb volta perduda i a la recta final de la carrera un problema elèctric, van deixar sense recompensa el treball realitzat durant tot el cap de setmana.

Malgrat el desafortunat final, el pilot andorrà no dubtava a valorar de manera positiva aquesta primera cita de la temporada en el CER: En els entrenaments oficials hem aconseguit estar just darrere dels GT més ràpids. En carrera, després de cada volta la diferència respecte als nostres rivals directes s’anava ampliant. Però en la competició hi ha imprevists que de vegades tenen conseqüències molt negatives i això és el que ens ha passat aquesta vegada.

En la propera prova ho seguirem intentant, estic convençut que podem estar entre els millors en tots els circuits.

El proper meeting del Campionat d’Espanya de Resistència 2017 es disputarà en les instal·lacions de Motorland (Alcanyís) els pròxims dies 20 i 21 de maig. Així doncs dins d´un mes i escaig, Vinyes-Font tindran una segona oportunitat per demostrar les seves opcions al triomf en el CER 2017.

(Text i foto: Fotoesport)