torra-1L’Associació de Bombers d’Andorra ha anunciat que portarà a la Batllia el projecte de reforma dels complements de pensió dels funcionaris. A aquest sindicat se li suma també el CFPA policíac que ha assegurat que no els ha sorprès que el Govern hagi decidit tirar endavant sense consens aquesta iniciativa.

Joan Torra, president de l’Associació de Bombers, ha declarat que la reforma dels complements de pensió que vol dur a terme el Govern serà impugnada a la justícia perquè consideren que és injusta amb els empleats públics i, a més, retroactiva. Ha afirmat que es senten enganyats per Demòcrates per Andorra ja que en campanya electoral els van prometre que no tocarien les condicions laborals dels funcionaris.

A més ha dit que una reforma de l’administració valenta hauria de passar per fer fixos els empleats eventuals de l’executiu.

Pel que fa al sindicat policíac CFPA, Torra ha declarat que tenia clar des del principi que les negociacions que va iniciar el Govern amb els sindicats sobre aquesta qüestió eren només per donar bona imatge a l’exterior.

4 comentaris

  1. Si si la majoria de funcionaris van votar DA però en realitat, tots ténen mentalitat SOCIALISTA, cobra i cobrar! Que el govern andorrà també es dediqui a controlar quans d’aquests funcionaris ANDORRANS ténen DOBLE NACIONALITAT!!! jo en conec uns quants.

  2. Ja només em faltava sentir això. És a dir que com que el 25% dels votants son funcionaris, aquí fotreu el que us doni la gana. Això és la dictadura del funcionariat! Desautoritzeu aquest element, o pensarem que tots els funcionaris penseu el mateix.

  3. El Torra no es diferencia gaire del Cinca, ambdós són uns ambiciosos arribistes i oportunistes sense cap mena d’afiliació.

  4. Cal recordar al Torra que, efectivament, tots els funcionaris són andorrans, con ell diu, però no és lo mateix ser andorrà que tenir el passaport andorrà, aquest el cas del Torra. Això el Torra no es evident que ho entengui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada