moratinos 1

El jurat format pel concurs convocat per al disseny de la seu de la justícia haurà de decidir entre setze projectes d’arquitectes andorrans. La majoria tenen un pressupost d’entre 16 i 19 milions d’euros. La setmana vinent s’escollirà el guanyador, que rebrà 20.000 euros. Així ho ha explicat el president del Consell Superior de la Justícia després del jurament d’un nou magistrat i del president del Tribunal Superior.

Els magistrats que aquest matí han jurat el càrrec a la Casa de la Vall han destacat els canvis que l’administració de justícia afrontarà durant el 2015 i la millora que això suposarà per a la ciutadania. Joan Manel Abril ha jurat com a president del Tribunal Superior, del qual forma part com a magistrat de la sala civil des del 2003. El nou magistrat d’aquest òrgan és Carles Cruz, que també s’integrarà a la sala civil del Tribunal Superior.

L’aplicació de les noves lleis, del sistema informàtic i la nova seu de la justícia han estat presents en els parlaments. Precisament els projectes que s’han presentat al concurs per a la construcció de la nova seu han estat avui analitzats pel jurat. S’hi han presentat setze projectes d’arquitectes andorrans. Dimarts, el jurat escollirà el projecte guanyador del concurs, que s’emportarà 20.000 euros i els dos finalistes. A partir d’aquí s’encarregarà l’avantprojecte de construcció. La nova seu de la justícia s’ubicarà al Prat del Rull. El Govern ha adjudicat ja construcció dels vials del terreny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada