Joan Gòdia inaugurarà la Fira de Sant Ermengol 2023

Joan Gòdia inaugurarà la Fira de Sant Ermengol de la Seu
Joan Gòdia inaugurarà la Fira de Sant Ermengol de la Seu (Gencat.cat)

El director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, Joan Gòdia, inaugurarà aquest pròxim dissabte, 14 d’octubre, la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell.

Serà a les deu del matí, a la sala de plens de l’Ajuntament de la Seu, on Gòdia, acompanyat per l’alcalde de la Seu, Joan Barrera, la ministra de Presidència i Economia del Govern d’Andorra, Conxita Marsol, i la tinent d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Gemma Tó, donaran el tret de sortida de l’edició d’enguany d’aquesta fira mil·lenària en un acte institucional.

Seguidament, Joan Gòdia, juntament amb la comitiva institucional, visitarà els diferents espais firals com la mostra d’artesania del Pirineu (no alimentària), situada al portal de Cerdanya, la fira de productes ecològics i de proximitat (situada al carrer del Dr. Peiró), l’Autofira, espai a l’aire lliure amb concessionaris automobilístics i maquinària agrícola, situat a l’aparcament municipal Dr. Peiró.

Com en cada fira, les autoritats visitaran també la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, situada al Camí Ral de Cerdanya, que enguany celebra la seva vint-i-novena edició. Joan Gòdia també participarà en l’acte de lliurament del premi a l’Amiga del Formatge, que enguany recau a Montse Ferrer, i al lliurament de premis dels formatges guanyadors del 29è concurs de formatges artesans del Pirineu.Obertura de la fira

Recordem que la Fira de Formatges Artesans del Pirineu obrirà portes aquest divendres, 13 d’octubre, a les sis de la tarda. Val a dir que als primers estands d’aquesta fira hi haurà ubicat el punt d’informació i venda de tiquets de degustació que dona dret a tastar 6 formatges d’entre totes les formatgeries presents en aquest certamen.

TOTES LES NOTÍCIES