Joan Antoni Rodríguez, nou responsable del departament de Sistemes d’Informació

El Govern ha aprovat aquest dimecres al matí, a proposta del ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, el nomenament de Joan Antoni Rodríguez com a nou responsable del departament de Sistemes d’Informació. Rodríguez (40 anys) és Enginyer Superior de Telecomunicació per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)  i, a nivell professional, destaca per la seva experiència a Andorra Telecom, on ha treballat durant 11 anys assumint diferents càrrecs de responsabilitat.

El nou responsable del departament de Sistemes d’Informació ha estat cap de l’àrea de Desenvolupament dins el departament de Sistemes d’Informació d’Andorra Telecom, liderant un equip d’unes 35 persones entre personal intern i extern i gestionant un pressupost anual mig entorn de 5,5 milions d’euros. D’altra banda, Rodríguez també havia estat cap de l’àrea de Producció dins el departament de Sistemes d’Informació de la mateixa parapública.

El Govern ha considerat Rodríguez com a la persona idònia per contribuir a la modernització de l’administració i avançar en un dels principals reptes d’aquesta legislatura com és la implementació d’una administració més àgil i eficaç gràcies a les possibilitats que ofereixen els nous sistemes d’informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *