Jeans per a qualsevol ocasió

Joves amb pantalons texans o jeans
Joves amb pantalons texans o jeans (Foto: Priscilla Du Preez a Unsplash)

Pot ser que cada temporada la moda canviï però els jeans són un imprescindible de qualsevol armari.

El tall slim: continua essent tendència de moda, sobretot si en pantalons de colors, que són molt fàcils de combinar amb qualsevol cosa, i que a més podeu utilitzar per sortir, o per a tots els dies. La versatilitat i la comoditat del tall, que s’ajusta al cos com una segona pell però us permet el màxim moviment, són el que fan d’aquesta opció una de les millors per a aquest hivern.

El tall boyfriend: ha estat desaparegut unes temporades, però torna novament. La seva comoditat el fa perfecte per a tots els dies, encara que el seu tall excessivament ample pot resultar estrany per a les que s’han acostumat als texans enganxats i tampoc és molt recomanable amb estils una mica formals, perquè no combina gens bé amb talons o samarretes i tops una mica més de vestir.

Tornen les campanes: van fer furor fa uns anys i ara tornen a estar de moda. Les més atrevides segur que trauran partit d’aquest tall que resulta realment estilitzador.

El recte de tota la vida: el texà recte és una altra de les grans apostes d’aquesta temporada. Combinat amb un jersei a diari és fantàstic, amb un top i una americana per anar de compres, i amb una brusa escotada i talons per a la nit.

Font: www.centromujer.es
Per Tot Sant Cugat

 

TOTES LES NOTÍCIES