andros

Durant el matí d’avui dissabte s’ha disputat la part final de la primera carrera del Trofeu Andros Andorra: anit es van disputar les classificatòries i avui les diferents finals. El líder i campió en títol, Jean-Philippe Dayraut (Mazda 3), no ha donat opció en imposar-se en les dues clasificativas i en la final, per la qual cosa augmenta el seu avantatge al capdavant de la provisional.

En la categoria Elite, a la qual pertany Dayraut, Olivier Panis (Toyota Auris) i Franck Lagorce (Renault Clio 3) acabaven la final per darrere del dominador Dayraut, però el primer d’ells era penalitzat amb 10 segons en avançar-se en la sortida, per la qual cosa tots dos s’intercanviaven les posicions. Aquest contratemps per Panis no afectava al cúmul de final de carrera, ja que Dayraut, Panis i Lagorce formaven el trio de cap, seguits dels Dubourg, Andréa i Jean-Baptiste (Renault Clio 3).

En Elite 2, els pilots del qual són els segons de cada cotxe, s’ha vist com a dominador a Lionel Daziano (Toyota Auris), que en les classificatòries va ser superat en punts per Thierry Joncoux (Mini) però que gràcies a la victòria en la final aconseguia els punts suficients per guanyar la carrera, amb Joncoux segon i Jacques Wolff (Mazda 3), tercer. Daziano és capdavanter de la provisional, 7 punts més que el rus Vasily Gryazin (Renault Clio).

La categoria Andros Elèctric, amb 10 vehicles en pista, ha estat un assumpte de Nathanaël Berthon (Biovitis), per davant de Franck Lagorce (Andros) i Louis Gervoson (ALD Automotive).

En l’Andros Femení, categoria que aquest any ha tornat al Circuit d’Andorra-Pas de la Casa, Marie Papillon (Kamikaz) aconseguia la millor puntuació gràcies principalment a la seva victòria en les dos finals, sent segona Marine Mercier (Raptor), líder del campionat, i tercera Elisa Chevillon (Rapton).

La necessària pausa per a la reparació de la pista i prepara degudament els equips la segona carrera, motiva que els horaris de la mateixa s’iniciïn a partir de les 16.30h, estant prevista la finalització de tot el programa sobre les 22h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada