Jazz al carrer: la formació Hit The Road Jack! ret homenatge al gran Ray Charles

Cartell del grup Hit The Road Jack!
Hit The Road Jack!, formació que posarà les notes musicals, aquest dilluns, al Jazz al carrer. (Comú d’Escaldes-Engordany)

Dins del Festival Internacional de Jazz Andorra Escaldes-Engordany, el “Jazz al carrer” no s’atura. Mentre ahir era el torn de la Sant Andreu Jazz Band, avui dilluns serà Hit The Road Jack! amb el seu repertori Ray Charles Tribute, la formació que pujarà damunt de l’escenari. Com bé indica el títol de l’àlbum, l’espectacle és un tribut, un homenatge a una de les grans figures mundials del jazz, Ray Charles.

Ray Charles ha deixat un llegat extraordinari al món del jazz i del soul, el cantant nord-americà dominava totes les facetes ja que a banda de la seva magnífica veu, les seves exhibicions al piano han quedat també per a la història.

Hit The Road Jack! actuarà en el festival de jazz escaldenc. Ho farà a partir de les set de la tarda, a la plaça Coprínceps. La formació està integrada per aquests músics:

Reginald Vilardell, bateria

Pep Rius, contrabaix

Quim Molera, saxofon

Laura Calles, cor

Rafa Rodríguez, piano i veu

Demà el Jazz al carrer continuarà amb l’actuació de Coloma Bertran Quartet, en el mateix escenari d’aquest dilluns i a la mateixa hora.

TOTES LES NOTÍCIES