cavalls-balmasedaL’artista Javier Balmaseda participarà a l’exposició “Benvingudes a casa vostra! Les obres d’art fora d’Andorra” amb una obra d’art creada expressament per aquesta ocasió. A més a més de Balmaseda van optar a la convocatòria, realitzada pel Departament de Patrimoni Cultural, els artistes: Mercè Ciaurriz, Rafael Contreras, Eve Ariza i Helena Guàrdia (amb una proposta conjunta), Alfons Valdés, Samantha Bosque, Jordi Casamajor, Javier Balmaseda i Montserrat Altimiras.

El jurat ha estat format per la directora de Promoció Cultural i Política Lingüística, Montserrat Planelles; el cap del Servei de Promoció Cultural, Josep Maria Ubach; la cap de l’Àrea de Museus i comissària de l’exposició, Marta Planas; la tècnica de Patrimoni Cultural, Mireia Tarrés; i la cap de l’Àrea de Conservació i Restauració, Bernadeta Garrallà, que va actuar també com a secretària.

Les propostes s’han valorat d’acord amb la innovació creativa i la capacitat d’interpretació del tema tractat i la trajectòria artística. L’obra s’havia d’inspirar en la importància del patrimoni en la construcció de la identitat. En aquest sentit, els membres del jurat han valorat la reflexió complexa de Balmaseda al voltant dels dos ítems prioritaris com són el patrimoni i la memòria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada