municEls artistes andorrans, Javier Balmaseda i Fiona Morrison, que van representar a Andorra a la darrera Biennal de Venècia, participen a Munic en l’exposició col·lectiva en homenatge a Manuel Vázquez Montalbán, amb altres artistes catalans i espanyols.

El passat mes d’octubre va iniciar-se la itiinerancia a Frankfurt, i després de passar per Hamburg  ara toca el torn a Munic, on s’inaugurarà aquest dijous 16 d’abril  a les 19,30 hores. L’exposició romandrà a Munic fins el 15 de maig.

Els artistes visuals representen situacions o sensacions de les obres de Pepe Carvalho. 

Més de 40 artistes participen en aquest projecte, que pretén reivindicar la figura d’aquest magnífic escriptor.  L’exposició fa un recorregut per tots els llibres de la sèrie de Pepe Carvalho, i l’obra que ha realitzat expressament per a l’ocasió cadascun dels artistes (cadascú ha triat un llibre de la sèrie).

Una proposta que segons Gabriel Serrano comissari de l’exposició, ens permet presentar Pepe Carvalho i Manuel Vázquez Montalbán, així com el nostre art contemporani.  Les obres realitzades han estat sobre paper, per simbolitzar el paper del llibre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada