El president del grup parlamentari mixt, Jaume Bartumeu, és de l’opinió que ‘cada dia que passa estem perdent oportunitats’, en relació al retard -segons ell- en la presentació del projecte de llei de l’IRPF que està preparant el Govern. Bartumeu, en una entrevista al programa La rèplica d’ATV, ha expressat la seva preocupació que després del crack de la banca xipriota a Europa ja no es consideri acceptable o assumible un impost de la renda de les persones físiques situat en el 10%.

Jaume Bartumeu ha assegurat que ‘a Brussel·les s’ha dit i s’ha escrit que el 10% potser ja no era assumible’. Per aquest motiu ha afegit que ‘si triguem gaire a adoptar una llei d’IRPF i la deixem al 10% ens podem trobar que els nostres interlocutors internacionals ens diguin: nois els andorrans una vegada més arribeu massa tard i ara ja ho heu d’augmentar una mica més’. Així, doncs, segons Bartumeu ‘crec que haurem d’augmentar aquest 10%’ i ha reiterat que ‘un 10% comença a ser poc recomanable’.

Tot i això el president del grup mixt ha dit que defensaran el que portaven en el programa electoral que es van presentar quan encara estaven al PS, és a dir, un IRPF al 10% perquè quan ho van fer ‘era el més baix que es podia practicar a la Unió Europea i l’aplicaven a Xipre i a Bulgària’.

1 comentari

  1. Però, Andorra no pertany a la Unió Europea!!! I tal i com van les coses potser que ens ho plantegem unes quantes vegades!!! Mira els anglesos ja parlen de sortir-ne!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada