Jaume Bartumeu carrega contra l’acció del Govern

bartumeu 1

El president de Socialdemocràcia i Progrés ha criticat l’actuació i la resposta del Govern en tres qüestions: els problemes amb la distribució dels euros andorrans, la rebaixa del ràting d’Andorra i l’aparició de nou a la llista de països no cooperants amb la Unió Europea. Bartumeu ha carregat contra la política de comunicació del Govern, de la qual ha dit que està més a prop de la ficció que de la realitat.

SDP ha criticat el Govern en considerar que la improvisació i la mala gestió està perjudicant els passos que Andorra ha donat en els darrers anys davant Europa. El president de la formació, Jaume Bartumeu, s’ha mostrat preocupat per la repercussió que tindrà l’aparició novament d’Andorra en la llista de països no cooperants fiscalment en les negociacions per a l’acord d’associació amb Europa.

Bartumeu ha criticat a més la justificació del Govern pel que fa a la rebaixa del ràting d’Andorra i els problemes amb els euros, que ha atribuït a la improvisació.

Bartumeu ha informat, a més, que els dirigents de la formació es reuniran demà amb el col·lectiu Som com Som i ha assenyalat que en principi són favorables a la demanda de crear conselleries d’igualtat als comuns

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.