Jardineria: Les millors flors per regalar

flors

A l’hora de regalar flors cal saber que hi algunes més indicades que d’altres segons les situacions i les persones a qui van dirigides.

Per exemple, per a les dones que acaben de donar a llum o per a les persones al·lèrgiques és millor escollir flors que no desprenguin massa pol·len, com les margarides, les cales o les roses, per exemple. També els poden resultar molestes les flors amb perfums intensos, per això opteu per flors sense fragància, com els crisantems.

El més indicat per a la gent gran és regalar flors que no necessitin proporcionar-lis massa cures, com les orquídies o els anturis, que només requereixen bona lluminositat, regs periòdics i una temperatura agradable, o les bromèlies, que només necessiten un reg moderat i estar a ple sol.

Si les flors aniran a una llar amb nens i mascotes aneu amb compte de no regalar espècies tòxiques o verinoses, com la tulipa o l’azalea.

A l’hora de regalar un pom de flors, el millor és que opteu per un format per una única espècie de flor, perquè així no exigiran diferents tipus de cures, i, si voleu que durin molt de temps, escolliu les roses, cales, lisianthus o aus del paradís.

Per Redacció / Tot Sant Cugat