falgueres

D’entre la gran varietat de falgueres que existeixen, la majoria de les que es conreen en interior procedeixen de països tropicals amb climes temperats i humits, per aquest motiu, aquestes plantes s’han de situar en un entorn on comptin amb una elevada humitat. 

En aquest sentit, a l’estiu és imprescindible polvoritzar-les cada dia amb aigua tova (sense calç) i temperada, a ser possible amb aigua de pluja. 

El reg ha de ser freqüent, de manera que el substrat es mantingui sempre humit, però evitant que s’embassi, una bona solució pot ser col·locar el test a sobre d’un plat amb aigua i pedretes.

Les falgueres necessiten rebre llum solar però de forma indirecta i tamisada, mai directa, a més prefereixen estar en estances fresques i ventilades, sense corrents d’aire, i allunyades de fonts de calor.

Quant a les podes, no són necessàries, només cal tallar el més a ras de la terra les tiges trencades o que s’hagin tornat marrons.

Perquè creixin correctament, necessiten un aport de fertilitzant líquid per a plantes verdes cada deu dies, aproximadament, durant l’època de creixement.

Quant a la seva multiplicació, la manera més senzilla és dividir la planta, ja que la reproducció per espores és bastant complicada.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada