Ja s’han acabat les festes

S’han acabat les festes, els brindis i les abraçades, i ara hem de pensar en tot el bo que esperem de l’any nou 2017. Estem en l’inicií d’un nou cicle, iniciem-lo amb positivisme, perdonant els nostres errors del passat. Ara és el moment de començar de nou, plens de pau, confiança i harmonia.

Ens hem acomiadat d’un any que, a algunes, ens ha causat dolor per la pèrdua d’un ésser estimat. La seva absència s’ha fet més present durant aquestes dates, però hem de deixar de plorar i, al seu lloc, atresorar els somriures i l’exemple d’aquells que ens van deixar. Els trobem a faltar, sí, però cal mirar al matí amb esperança. Aixequem-nos, també, dins les cendres del desengany, del dolor o de la traïció. Obrim el nostre cor i alimentem-nos d’aquesta força que mou al món: la força de l’amor. No l’amor que et fa plorar una i altra vegada, no de l’amor de l’home o la dona que no arribes a assolir o que se’t va escapar. Ara, els nostres somnis i projectes que van quedar en suspens han de ser renovats. No amb tristesa per no haver-los aconseguit, sinó amb entusiasme, Pensa en allò que et fa especial, en les teves metes en el que us fa feliç a vosaltres.,

Viu el moment, viu dia a dia, aquest moment us pertany i el passat 2016 ja es va anar! El futur pot no arribar, però el vostre present és el que vosaltres teniu. Sigues feliç avui i sereu feliços tots els dies. Alceu els vostres ulls cap al cel infinit i troba’t en l’estrella més propera, la més brillant i resplendent i recorda que no hi ha fronteres per a l’amor, la pau i l’harmonia.

La vida és de vegades com un camí nevat, fred i desolat; en nosaltres està omplir-lo de sol i calidesa.

La vida és com un riu, sempre és el mateix, però mai és igual.

Una manera eficient de traçar un pla de vida i aconseguir-ho és posar metes concretes i els mantindrà motivats a vosaltres i la vostra família tot l’any 2017.

1.- El regal d’Escoltar.

Però realment escoltar, sense interrompre, badallar, o criticar. només escoltar

2.- El regal de l’Afecte. Ser generós amb petons, abraçades, copets a l’esquena i encaixades de mans, aquestes petites accions demostra l’afecte per la teva família i amics.

3.- El regal del somriure

Omple la teva vida d’imatges amb somriures, dibuixos, caricatures i el teu regal dirà: “m’agrada riure amb tu”

4.- El regal de les notes escrites.

Això pot ser un simple “gràcies per ajudar-me”, un detall com aquests pot ser recordat per a tota la vida I CANVIAR-TOT POTSER.

5.- El regal d’un compliment.

Un simple i sincer “et veus genial de vermell”, “has fet una gran feina” o “va ser un magnífic menjar” pot fer especial un dia.

6.- El regal del favor. Tots els dies procura fer un favor.

7.- El regal de la solitud.

Hi ha dies que no hi ha res millor que estar sol. Sé sensible a aquests dies i dóna aquest regal o sol·licita-ho als altres.

8.- El regal de la disposició a la gratitud.

La forma més fàcil de fer sentir bé a la gent és dir-li coses que no són difícils de dir com “Hola” i “Moltes Gràcies”.

Els amics són rares joies, que poden fer-te enutjar i somriure, que poc a poc aprenen a escoltar. Demostra als teus amics com és el molt que els estimes.

Perquè un any nou és com un llibre en blanc, tens la ploma a les teves mans i les oportunitats d’escriure una bella història per a cada un de vosaltres / es mateixos / es

A tots els que fan possible que puguem llegir i col·laborar amb ells els del FORUM.AD els lectors /es i amics /es un molt “FELIÇ COMENÇAMENT DE L’ANY NOU 2017 TOTS / ES, FE I ESPERANÇA.

Perquè només els veritables amics/amigues et poden comprendre els teus silencis, les teves penes i alegries perquè ens volen tal com som.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.