Ja es pot consultar l’informe del procés participatiu del Pla nacional de salut 2020

pla-salutTal com preveia el reglament pel qual es regula el procediment participatiu per a l’adopció del Pla nacional de salut 2020 (PNS 2020) a partir d’avui es pot consultar al web www.salut.ad l’informe d’aquest procés que recull les consideracions i aportacions realitzades al PNS2020 al llarg del termini en què aquest ha estat exposat a consideració i consulta pública.

L’informe conclou, entre d’altres coses, que s’ha acusat recepció de 35 fitxes que inclouen diferents consideracions i suggeriments fins a registrar-se un total de 241 observacions. Per cadascuna de les 241 observacions la Comissió de Seguiment i Valoració ha emès una resolució motivada que també recull l’informe.

De les 241 observacions, 94 (el 38.8%) han estat fetes per part de particulars mentre que diferents col·lectius n’han fet arribar 147 (el 61,2%). L’informe també analitza la distribució dins dels diferents col·lectius, essent les institucions les que més observacions han fet, un total de 63, seguits dels col·legis professionals amb 56 observacions, i en darrer terme les associacions que han lliurat un conjunt de 28 observacions.

El següent pas és la modificació del projecte del PNS 2020 segons els resultats de l’informe i presentar-lo a Govern per a la seva aprovació abans del 15 de desembre per a la posterior presentació a debat i posterior aprovació per part del Consell General.