A partir d’aquest pròxim dilluns 18 de juny es podrà dipositar el formulari de votacions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament  urgellenc, a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, a la Biblioteca Sant Agustí i al Centre Cultural Les Monges

Del 18 al 24 de juny, els urgellencs i urgellenques podran votar als Pressupostos Participatius de la Seu d’Urgell

El pròxim dilluns 18 de juny, i fins diumenge 24, els veïns i veïnes de la Seu d’Urgell, majors de 16 anys, podran votar fins a un màxim de 3 propostes de les 10 que van passar a la fase votació popular dels Pressupostos Participatius 2018, per decidir a què destinar una partida de 100.000 euros dels comptes municipals.

Els urgellencs i urgellenques podran marcar les propostes per a dur a terme a la ciutat a través d’un formulari de votacions que s’ha enviat a tots els domicilis de la Seu. En aquest formulari hi trobaran un total de 10 propostes amb l’import econòmic de cadascuna, i n’hauran de triar un màxim de 3.

 

Les propostes a votar

  • Ampliació i millora del búlder d’escalada del poliesportiu municipal (65.000 €).
  • Pantalla LED per informació de l’agenda cultural i espai publicitari (10.900 €).
  • Habilitar una zona de pícnic i barbacoes (15.000 €).
  • Fase II: Camins Escolars (itineraris segurs i accessibles mitjançant senyalització de les principals rutes a les escoles (95.000 €).
  • Adquisició de 15 carpes:10 de 3×5 i de 5 de 5×5  (37.510 €).
  • Lavabos públics al nucli antic o a prop de la Catedral (auto-netejables) (37.000 €).
  •  Adquisició de màquines llevaneus petites, especials per les voreres (9.500 €).
  • Banquetes amb sostre pel futbol 7 (9.868 €).
  • Senyalització de la Sala d’Exposicions la Cuina, al Centre Cultural Les Monges (inclou senyals per la ciutat) (6.500 €).
  • Situar punt de recollida d’oli fixes en diferents llocs de la ciutat (4.961 €).

 

4 punts de votació

Del 18 al 24 de juny hi haurà instal·lats un total de quatre punt de votació. Els veïns i veïnes de la Seu d’Urgell podran dipositar el seu formulari amb les seves propostes marcades a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament  urgellenc, a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, a la Biblioteca Sant Agustí i al Centre Cultural Les Monges, en horari d’obertura al públic d’aquests quatre equipaments municipals. 

Després de les votacions, se celebrarà una presentació pública dels resultats, amb la qual es donarà a conèixer les propostes triades pels urgellencs i urgellenques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada