Isidre Esteve deixa la direcció del Circuit de Catalunya de motocròs

Isidre Esteve ha comunicat, a través d’una carta, que deixa la direcció del Circuit de Catalunya de motocròs, a Bellpuig. El pilot olianès havia assumit el càrrec l’any 2008.

En la missiva de comiat, Esteve ha agraït la col·laboració del personal del circuit i tot el que ha après durant aquest període pel que fa a la gestió d’una instal·lació esportiva. Tanmateix, també assenyala que han hagut de fer front a una etapa difícil per la reducció d’ajudes d’institucions i patrocinadors. En aquest sentit, l’alturgellenc ha lamentat que Bellpuig hagi hagut de renunciar a organitzar el Mundial, tot i l’èxit de públic de les proves que s’hi celebren.

El Dakar

Durant aquests dies, Isidre Esteve exerceix com a comentarista del Ral·li Dakar per als canals Esport 3 i TV3, de Televisió de Catalunya. Després de les tres primeres etapes al Perú, el francès resident a Andorra Cyril Despres (KTM) és el líder en motos i aspira a revalidar el títol. La catalana Laia Sanz és la primera classificada femenina. En cotxes, Stéphane Peterhansel s’ha situat al capdavant.

TOTES LES NOTÍCIES