Irineu Esteve guanya la 5a Cerdanya Roller

irineu-esteveEl corredor de l’Esquí Club La Rabassa-Naturlandia, Irineu Esteve, va competir el diumenge 21 de setembre a la 5a edició de la Cerdanya Rollerd’esquí de rodes en estil lliure celebrada a la Collada de Toses.

Irineu Esteve va finalitzar primer de la seva categoria i d’absoluts amb més de 2’ d’avantatge d’Òscar Jorba, segon classificat de la federació catalana. També hi van participar altres joves corredors del NEC La Rabassa-Naturlandia: Clàudia Besolí, Ona Ferrando, Hasier Ferrando,Mariona Morral, Iker Morlaes iJana Mata.

La Cerdanya Roller és puntuable per als Campionats de Catalunya d’esquí de rodes 2014 que consten de dues proves: la celebrada el dia 22 de setembre i la que tindrà lloc a La Rabassa el proper 12 d’octubre.

Text i foto: santjulia.ad