Irineu Esteve: “Esperem estar el més endavant possible en els 15 km individuals”

Irineu Esteve competint als Campionats del Món de Planica (Eslovènia)

La competició als Campionats del Món d’esquí de fons de Planica (Eslovènia) continua aquest dimecres amb la carrera masculina de 15km en skating, en aquest cas amb Irineu Esteve, qui afirma que l’objectiu és estar “el més endavant possible”.

La carrera s’iniciarà a partir de les 12:30h. Les sortides seran cada trenta segons. Irineu Esteve sortirà amb el dorsal 30, això és a les 12:45h. La cursa comptarà amb una participació de 100 corredors.

Fins el moment, la millor posició d’Esteve en uns Mundials ha estat l’obtinguda el passat divendres a la cursa d’skiathlon, quan va ser 12è. A la distància que correrà aquest dimecres, de 15km individuals en skating, el seu millor resultat va ser fa dos anys, als Mundials d’Oberstdorf (Alemanya), quan va ser 15è.

En altres Mundials, Seefeld (Àustria) i Lahti (Finlàndia), també va córrer la distància de 15km, però en aquest cas en clàssic. En aquelles curses va ser 22è a la cita austríaca de 2019, i 28è a la finlandesa de 2017.

Irineu Esteve, fondista: “Crec que tinc un bon nivell i esperem estar el més endavant possible, intentant millorar la 15a posició que vam fer fa dos anys. Jo crec que si tot va bé i tenim bons esquís i bon material, i estem bé físicament, ho podríem fer. Tot passa també per dormir bé aquesta nit, ja que porto dos dies que estic una mica cansat, però ho podem fer bé. Intentarem afrontar-ho amb garanties”.