Irineu Esteve, amb millors sensacions als 15km mass start de Val di Fiemme

Irineu Esteve al Tour d'Ski
Irineu Esteve al Tour d’Ski (Modica/ Nordi Focus)

El Tour d’Ski ha celebrat avui dissabte, 7 de gener, a Val di Fiemmela (Itàlia), penúltima cursa, els 15km amb sortida massiva en clàssic, amb Irineu Esteve finalment 39è i amb millors sensacions respecte als altres dies.

Esteve ha estat 39è amb 41.44,2, a 1.45,0 del guanyador, que ha estat novament el noruec Johannes Hoesflot Klaebo. L’andorrà anava ben situat en el grup, però, a la primera volta ha caigut al final de l’última baixada i li ha fet perdre posicions i quedar-se al darrere. A partir d’aquí, ha intentat recuperar el terreny perdut però ha estat molt difícil. Finalment ha acabat 39è.

Ara el fondista de la FAE es troba a la 41a posició de la general, amb un temps acumulat de 2h19.34,0, a 7.11 del líder, que és el noruec Klaebo. Demà diumenge es disputa l’ascensió final a Alpe Cermis amb els 10km en lliure i sortida massiva.

Joan Erola, entrenador: “Tot i que no ha corregut amb les millors condicions físiques perquè portem arrossegant això des de fa uns dies, crec que ha fet una carrera bastant bona. Una llàstima la primera volta, perquè estava ben col·locat en el grup, cap al 25 o 26, i ha caigut al final de l’última baixada i s’ha quedat al darrere i ja quan vas tan just físicament tornar a empalmar amb el grup és complicat, però ha fet una carrera jo crec que bona, sempre valorant una mica la situació amb què ha competit”.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES