El president de l’Associació de Monitors d’Esquí, Carles Iriarte, s’ha mostrat crític davant les eleccions dels representats que s’han convocat a totes les estacions, ja que acusa que les candidatures presentades no han estat inclusives. També lamenta el silenci de Ski Andorra a les peticions per aconseguir una millora salarial i no descarta emprendre més mesures per canviar la situació.

Les estacions d´esquí han convocat fa poc eleccions a través d´una carta que els departaments de recursos humans han fet arribar als treballadors per escollir els representants dels monitors a cadascuna de les estacions.

El president de l’Associació de Monitors d´Esquí, Carles Iriarte, creu que aquestes eleccions s’han convocat de manera precipitada i que no són legítimes “perquè no compleixen la llei”. “L’empresa no s’hi pot involucrar per evitar suspicàcies per qualsevol tipus d’influència i això ho marca la llei”, afegeix.

Aquesta polèmica arriba tan sols uns mesos després que la reunió amb Ski Andorra per demanar un augment salarial no fos fructífera. Davant la negativa, l´AAME ha començat a emprendre mesures per aconseguir millorar el sou base dels monitors, congelat des de fa 10 anys.

Per l´associació, el problema consisteix que totes les escoles d´esquí són privades i que, per tant, no hi ha competència. És per aquest motiu que Iriarte ha decidit reunir-se amb el ministeri d´Educació per tractar la possibilitat d´obrir l’escola nacional d’esquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada