Íria Medina, també campiona d’Andorra en eslàlom i millora de punts FIS

L'esquiadora, Íria Medina, dalt de tot del podi (FAE)
L’esquiadora, Íria Medina, dalt de tot del podi (FAE)

Íria Medina continua en un gran estat de forma i avui dimecres ha tornat a proclamar-se campiona d’Andorra, en aquest cas en eslàlom. A més, ha millorat punts en la disciplina. La cita ha estat a la pista Àliga del Tarter. La segona andorrana ha estat Clàudia Mijares i tercera Jordina Caminal.

Medina ha aconseguit la victòria de manera contundent, com en el dia anterior en gegant, en aquest cas amb 2.02 respecte a la segona classificada a la cursa, l’espanyola June Garitano, i 3.65 amb la tercera, la també espanyola Arrieta Elosegui. L’andorrana, a més, ha marcat 34.18 punts FIS que milloraran els actuals 36.56.

La segona andorrana, i 8a a la cursa, ha estat Clàudia Mijares, que ha marcat, a més, 75.82 punts FIS, millors que els seus actuals 117.86. El mateix ha passat amb Jordina Caminal, tercera andorrana i 9a avui a la cursa, que ha marcat 77.53 punts, quan tenia 136.86 ja que ella és corredora de velocitat. Així mateix, Clàudia Garcia no ha acabat la segona mànega, mentre que Carla Mijares ha quedat fora a la primera.

Demà dijous es disputa, també a l’Àliga, l’última cursa programada, un eslàlom FIS.

TOTES LES NOTÍCIES