Íria Medina, 10a al primer eslàlom FIS de Bormio (Itàlia) i Caminal marxa a Àustria per a competir a les Copes d’Europa

L'esquiadora andorrana, Íria Medina
L’esquiadora andorrana, Íria Medina (Origami / Òscar Rius)

L’estació italiana de Bormio acull dues jornades d’eslàlom FIS amb la participació de Carla Mijares i Íria Medina. Precisament ha estat Medina la que ha estat avui 10a, mentre que Mijares no ha pogut completar la segona mànega, quan havia acabat amb el segon millor temps a la primera.

La cursa ha comptat amb una alta participació en ser, a més, una FIS escocesa. Íria Medina ha marcat un crono final de 1.34.08, a 5.54 de la vencedora, la italiana Emilia Mondinelli, que s’ha imposat amb 1.28.54. Medina havia estat 10a a la primera mànega, i a la segona no aconseguia millorar posicions i repetia plaça.

Pel que fa a Mijares, l’andorrana marcava el segon temps a la primera mànega amb +0.83, però amb alguna errada, segons ha explicat el tècnic Josh Alayrach. A la segona mànega, Mijares no ha pogut finalitzar la baixada i ha quedat fora.

Josh Alayrach, entrenador: “Un dia una mica dur perquè no hem arribat a treure el nostre màxim potencial. Proposen coses molt bones als entrenaments, però ens falta aquest punt de creure en nosaltres mateixos i d’ambició per a treure-ho tot en carrera. Íria ha anat una mica a remolc en les dues mànegues, lluny del seu nivell màxim. La Carla ha fet una errada bastant greu a l’entrada de la zona del pla i, tot i així, es fica segona, però a la segona mànega falten coses per a accelerar l’esquí i la fa anar a remolc i a baix torna a fallar i se surt. Esperem que demà vagi millor”.Caminal, a la Copa d’Europa de velocitat

Jordina Caminal, que ha estat a Bormio els dies previs entrenant amb l’equip, marxa a Àustria demà dissabte, en concret a Zauchensee, per a competir a les Copes d’Europa de velocitat, amb dos descensos i un supergegant els dies 10, 11 i 12 de gener, respectivament. Prèviament tindrà dos dies d’entrenaments oficials (8 i 9) a la mateixa estació.

TOTES LES NOTÍCIES