Ireneu Esteve, Oriol Gasset i Ona Ferrando destaquen en una Puigcerdà Fons molt ajustada

Els corredors del Naturlandia Fons competeixen a la 12a Puigcerdà Fons – cursa FIS, per seguir adquirint l’estat de forma òptim per afrontar la temporada 2012/13.

D’aquesta en destaquen els resultats de l’Ireneu Esteve aconseguint una bona 5a plaça de la general absoluta, en el seu primer any júnior finalitzant els 15km amb un tems de 46’18” a 1’18” del vencedor Jesús Lavanda, l’Oriol Gasset acabant en 8a posició els 5km amb un temps de 16’53” a 2’30” del guanyador Martin Vigo i Ona Ferrando en fer-ho en 12a plaça als 2,5km a 1’44” de la guanyadora Maria Sellés. Tant l’Oriol com l’Ona es van trobar una cursa molt ajustada a la que els primers corredors van arribar amb una diferència de temps molt reduïda.

Els corredors del Naturlandia Fons Iker Morlaes, Marc Pellicer i Hasier Ferrando també van completar les seves respectives curses completant les seves distàncies en 12’52” (2,5km), 24’56” (5km) i 37’10” (5km) respectivament.

La propera cursa en la que els lauredians hi participaran serà la coneguda Marxa Beret, a la que hi participen nombrosos fondistes.

 

1 comentari

  1. Felicitats a tots els nostres corredors del C.E.S.J., no ho han tingut fàcil aquestos d’arrers anys degut a la manca de neu i han tingut de desplaçar-se quasibé cada cap de setmana varies hores per poder practicar l’esquí de fons. Amb tot i això podem estar contents dels resultats obtinguts que per cert són mol bons i a un nivell molt alt, tenint en compte que aquesta última prova de la Puigcerdà fons, era una prova FIS.
    Només animar-los a continuar amb el bon treball que estan fent. Anims i força!!!

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES