Ireneu Esteve finalitza segon als 10km de la Marxa Beret

El corredor Ireneu Esteve del Naturlandia Fons va assolir la segona plaça als 10km de la reconeguda Marxa Beret,  la més important del territori espanyol i que forma part de les 15 curses europees de llarga distància. Així, l’Ireneu Esteve finalitzava la prova a només 23 segons del vencedor Martin Vigo. L’altre tecnificat del Naturlandia Fons, Oriol Gasset, també va fer una bona cursa i va obtenir una 8a plaça a 3’28’’ del primer classificat. Amb aquest resultats es va ratificant la bona temporada que estan realitzant i que tindran com a fites importants els Jocs Europeus Júniors o els Campionats d’Espanya.

El Naturlandia Fons va participar a la Marxa amb una desena de corredors que varen completar les diferents distàncies que componien aquesta en un cap de setmana amb condicions meteorològiques complicades. La propera cita que tindran seran els campionats de Catalunya que es celebraran el proper diumenge a l’estació de la Quillane.

(Foto: Montserrat Altimiras)