Ireneu Esteve, campió d’Espanya de llarga distància

irineu-estevewEl corredor del Nòrdic Esquí Club La Rabassa-Naturlandia Ireneu Esteve finalitza els Campionats d’Espanya de Llarga distància en primera posició i es proclama campió d’aquesta disciplina en finalitzar la prova amb un temps de 41 minuts i 37 segons.

Tot i sortir tres fileres per darrere dels favorits, l’Ireneu que es troba en un molt bo estat de forma, no només va recuperar aquesta distància sinó que a la primeres pujades ja va situar-se en tercera posició general i primera de la seva categoria per finalitzar amb una diferència sobre el segon classificat Oriol Llarden de 2 minuts i onze segons. Amb aquesta darrera prova, l’Ireneu afronta bé els campionats d’Espanya de clàssic i lliure que es celebraran a finals del mes de març.

D’altra banda, a l’estació de Naturlandia, el NEC La Rabassa-Naturlandia fomenta l’esport de l’esquí de fons i el seu club tot realitzant el Dia de l’amic. Aquesta jornada es va caracteritzar per realitzar una jornada d’aprenentatge i diversió amb l’esquí de fons amb molts dels amics dels corredors que actualment formen part del club. Al finalitzar aquesta jornada, els diferents components del club van organitzar un dinar per tal de tancar el dia recuperant forces i comentant les vivències viscudes durant la jornada.

 Text i fotografia podi: Oscar Balcells

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.