Investiguen les relacions d’Oleguer Pujol amb els papers de Panamà arran de la informació d’Andorra


La policia espanyola està investigant les relacions d’Oleguer Pujol Ferrusola amb el bufet Mossack Fonsenca. Així ho publica el digital “Crònica global”, que assegura que han descobert aquestes relacions després de tenir accés al contingut de la comissió rogatòria procedent d’Andorra, que havia sol·licitat el jutge José de la Mata.

La unitat de delinqüència econòmica i fiscal està investigant les relacions d’una societat mercantil panamenya, vinculada a Oleguer Pujol Ferrusola, amb el bufet Mossack Fonseca.

La investigació ha aparegut després d’analitzar les dades de la comissió rogatòria enviada des d’Andorra sobre els Pujol. Concretament, s’interpreten com a sospitoses dues transferències que va fer Oleguer Pujol des d’un banc andorrà a aquesta empresa, anomenada Isla Quesito Real Estate Development, per valor de 150.000 dòlars.

La policia espanyola també creu que Oleguer Pujol hauria utilitzat una societat instrumental anomenada Marway, controlada pel fill del financer Javier de la Rosa, per canalitzar diners cap a Andorra.

Per altra banda, mitjans de comunicació alemanys han publicat que un exmembre de la junta directiva de Siemens, Jurgen Radomski, hauria mogut milions d’euros de Suïssa a Panamà utilitzant bancs andorrans. L’operació hauria comptat amb el suport de Mossack Fonseca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.