Inventar

Sembla que ja tot està inventat. Res més lluny de la realitat. Tots som capaços d’inventar, de crear, d’idear, de descobrir. Només cal fixar-se una mica en les coses, apassionar-se per elles. Veure el problema o la situació i enlloc de queixar-se, pensar una solució i el més important actuar en aquesta direcció.

El desànim és una malaltia contagiosa. Massa vegades passa que una empresa té problemes. Algú apareix amb idees innovadores i el piquen. Maten la creativitat abans de deixar-la néixer. Arribats a aquest punt no només ningú ofereix idees sinó que tots es dediquen a disparar a qualsevol que les crea.

Això no funcionarà, allò és impossible, tant de bo es pogués fer però… i així fins a una infinitat d’excuses i frases que només permeten que els problemes segueixin existint, aferrant-se a la idea; “La realitat actual no pot canviar-se”. Gràcies a Déu hi ha persones que són immunes a aquest desànim generalitzat.

Que no escolten res que no aporti. Frases de l’estil: “no creus que si es pogués fer algú ho hauria fet ja”. Són totalment desateses per les persones que respiren il·lusió i s’alimenten d’imaginació. Són aquestes persones les que canvien el món sense pretendre fer-ho. Només persegueixen els seus somnis i de vegades deixen de ser eteris per a convertir-se en realitat. Si us sembla impossible busqueu els inicis de Sylvester Stallone o altres de similars

TOTES LES NOTÍCIES