El vestíbul del Consell General va acollir ahir l’acte de lliurament dels Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra.

En la modalitat Conec.Andorra, el jurat ha decidit atorgar un únic accèssit de 750€ a l’obra intitulada “Atrapats al Consell”.

En la categoria nacional de la modalitat Premi Maria Geli, el jurat ha decidit atorgar el premi de 3.000€ a l’obra intitulada “Construïm un vaixell”.

En la categoria internacional de la modalitat Premi Maria Geli, el jurat ha decidit atorgar dos premis “ex aequo”, amb dos accèssits de 6.000€ cadascun d’ells, a les obres intitulades “Invasió Periòdica” i “Novel·lem”, respectivament.

Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra:

El Consell General d’Andorra organitza els Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra amb la finalitat d’enriquir el bagatge cultural i pedagògic existent i fomentar el reconeixement d’Andorra com a referent internacional en l’àmbit educatiu.

Els Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra tenen dues modalitats:

El Premi Maria Geli adreçat a professionals o equips de professionals de l’educació d’alumnes fins a 18 anys que hagin creat i dut a terme experiències d’innovació educativa a centres educatius tant a nivell internacional com nacional.

El Premi Conec.Andorra adreçat als alumnes de 12 a 18 anys, dels 3 sistemes educatius de Segona ensenyança, Formació Professional o Batxillerat del nostre País que hagin creat una eina pedagògica que fomenti el coneixement i l’estima del patrimoni d’Andorra.

Aquests premis que es presenten neixen amb la intenció de retre un homenatge a la Maria Geli com a referent en l’àmbit de l’ensenyament i de la pedagogia del nostre País que, com a primera directora de l’Escola Andorrana, al llarg de la seva trajectòria professional va esdevenir una experta en plurilingüisme, ensenyament de llengües i elaboració de materials didàctics, transmetent sempre el seu coneixement i l’estima per Andorra, esforçant-se per a una major cohesió social i treballant per construir una escola pública de qualitat.

Amb els referits premis es pretén impulsar un reconeixement a tots els docents i alumnes del nostre país que s’interessen per Andorra i que s’impliquen en fomentar el coneixement i l’estima del seu patrimoni.

Aquests premis són biennals i compten amb la col·laboració de l’associació Gam21, espai de reflexió educativa per a la seva organització. Gam21 està constituïda per un grup independent i plural de professionals de l’educació i té com objectius compartir i fomentar experiències educatives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada