Inúu, serà un centre wellness integral amb una proposta innovadora i exclusiva

Aquesta tarda, Carles Pasquet, director general de la SEMTEE, acompanyat de  Jean Michel Ruols, arquitecte del centre i Trini Marín, cònsol major d’Escaldes Engordany i presidenta de la societat, han explicat als mitjans de comunicació els detalls mes esperats del nou centre wellnes que obrirà les portes el proper 15 de gener.

Inúu, el nou centre wellness annex a Caldea, oferirà a partir de dimarts vinent experiències úniques i modulables que s’adaptaran a les necessitats, temps i preferències del visitant.
L’equip d’assessors termals d’Inúu mantindrà una entrevista inicial amb el visitant durant la qual dissenyaran conjuntament l’estada per tal de viure una experiència totalment feta a mida. L’aprofitament de les propietats de les aigües termals, el coneixement de les diferents tècniques de tractaments proposades i dels productes permetrà adaptar a cada persona el contingut de l’estada a realitzar per tal d’aconseguir el benestar personalitzat.

Un equip pluridisciplinar compost per diferents perfils de professionals amb formació oficial en quiromassatge, fisioteràpia, estètica, fitness, nutrició i especialistes en tècniques mind, permetrà proposar serveis entre una àmplia carta de tècniques i activitats: massatges amb i sense aigua, rituals ayurvèdics, tècniques orientals, exercicis de relaxació i control de respiració, correccions posturals, bellesa amb cosmètics professionals corporals i facials, assessorament nutricional…

L’estada a Inúu es dissenyarà segons el nivell d’experiència i la temàtica o temàtiques escollides pel client, combinant diferents activitats i tractaments. El temps de cada experiència correspon al temps dels tractaments i activitats. El preu d’entrada serà de 65€, al que caldrà afegir, si es desitgen, el dels tractaments personals triats i en funció de la durada d’aquests. Per a un tractament de 60 minuts amb entrada inclosa costarà 135€ i pot arribar als 313 si es trien fins a 300 minuts de tractaments.

Inúu es dividirà en tres plantes:

– Planta de tractaments de 2.180 m2 amb 16 cabines, un private wellness per a ús individual o amb parella i diferents espais de relaxació.
– Planta d’espais termals de 2.580 m2 on es trobaran l’entrada, banys interiors en cascada amb multitud de sortidors i hidromassatges, bany exterior amb hidromassatges i llits de bombolles, cabina de sal, saunes hammam, llits d’aigua i dutxes a diferents pressions.
Un restaurant amb una carta elaborada amb la nutricionista que canviarà a cada estació. Un servei de cuina sense interrupcions de les 12.30 h a les 21.30 h. amb un menú a preu únic (19 €) amb aigua inclosa o un plat únic a 13 € amb aigua inclosa
– Planta gimnàs de 1.250 m2 per l’activitat física i mind.

Text: SEMTEE

Fotos: Comú d’Escaldes-Engordany

TOTES LES NOTÍCIES