El Consell d’Administració de la Semtee ha donat llum verda a la nova estratègia de comunicació que ha elaborat el nou director, Miguel Pedregal. Tal com ha explicat la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, l’objectiu és apostar per la comunicació interna, aprofitant l’entrada de turistes i per donar a conèixer Inúu també entre els ciutadans. Amb la nova estratègia, la previsió és que durant el 2014 els ingressos d’Inúu augmentin un 30% i els de Caldea un 3,5%. Durant el primer any, la nova instal·lació ha generat un dèficit de 3,5 milions d’euros sobretot a causa de la baixa afluència, que ha estat de menys de 30 usuaris diaris.

La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, ha explicat aquest divendres que el primer Consell d’Administració de la Semtee de l’any 2014 ha aprovat la nova estratègia de comunicació d’Inúu i els pressupostos per al 2014, que preveuen un increment dels ingressos del 30% i un benefici d’1,8 milions d’euros.

Marín ha indicat que es potenciarà la promoció del centre dins del país, fent publicitat als hotels i grans superfícies, ja que s’han adonat que hi ha un gran desconeixement del producte dins del país, i en canvi les campanyes fetes a l’exterior no han donat els resultats esperats.

En relació a les declaracions de la consellera de la minoria, Cèlia Vendrell, assegurant que el preu és massa car, la cònsol major ha indicat que han decidit esperar una mica abans de parlar dels preus, a l’espera del ressò que pugui tenir la nova estratègia comunicativa. Marín ha afegit que durant el 2014 es es tractarà el tema dels preus, ja que ha assegurat que ho tenen present i que no descarten fer-hi modificacions.

Marín ha recordat que el 2013 es va voler ser molt ambiciosos i no només no es va arribar a l’equilibri sinó que l’any es va tancar amb un dèficit de 3,5 milions d’euros. Les causes d’aquests mals resultats són sobretot pel baix nivell d’afluència, de menys de 30 usuaris diaris de mitjana, i també perquè no s’han pogut llogar els locals comercials.

IGI reduït

Després de la decisió d’aprovar un IGI reduït de l’1% per a les estacions d’esquí, la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, també ha anunciat aquest divendres que tenen intenció de reunir-se amb el Govern per demanar un IGI reduït per a Caldea-Inúu, ‘per veure quines possibilitats hi ha’.

 El debat de competències és un treball a catorze

Quant a les manifestacions del secretari d’organització de DA, Estanislau Sangrà, assegurant que la cònsol d’Andorra la Vella ‘ven la moto a la resta de comuns i crea un clima de tensió’, Trini Marín ha assegurat que el debat de competències ‘es un treball a catorze’, i que uns poden tenir més experiència pel fet de portar més anys de mandat, ‘però és un treball a fer entre tots’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada