La internacionalització d’una empresa requereix diversos ingredients. D’una banda una alta especialització de l’equip humà, és a dir un grup de persones amb molts anys d’experiència a l’esquena, amb productes presents en bastants països de tot el món, fins i tot en aquells més exigents. Un caràcter integrador sempre utilitzant aquells productes més innovadors del mercat. Un esperit innovador ja que les noves tecnologies poden millorar tècnicament i abaratir econòmicament els sistemes. Finalment una encertada estratègia de R + D apostant pel desenvolupament diari de noves idees que perfeccionin tots i cadascun dels productes i sistemes i implicant a tot l’equip tècnic en una recerca constant de millores prioritzant la qualitat sobre la quantitat.

Tots aquests factors han permès que Tecsidel nomeni AB Tecnologia Singapur com el seu soci per a solucions clau en mà a Indonèsia, Vietnam, Timor Oriental, Filipines i Sri Lanka.
Amb aquest nou acord s’enforteix l’estratègia comercial de Tecsidel en aquests països asiàtics apostant per un mercat en creixement i per les economies emergents de la regió. Aquestes nacions i àrees es caracteritzen per mantenir excepcionalment altes taxes de creixement i per oferir oportunitats de nous negocis.

Tecsidel aportarà els seus coneixements i la seva experiència en la integració dels sistemes de peatge amb els estàndards més alts, com tots els que ha integrat en altres continents.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada