El Govern ha adjudicat tres concursos per millorar els sistemes de seguretat al Centre Penitenciari de la Comella, per un import global de 44.029 euros.

Concretament, el concurs pel subministrament i instal·lació de les alarmes als patis del Centre Penitenciari ha estat adjudicat a Vallsegur Correu Exprés per un import de 14.002 euros i un termini d’execució de tres setmanes.

D’altra banda, el concurs per al subministrament d’equipament de seguretat al Centre Penitenciari ha recaigut en la mateixa empresa per un import d’11.083 euros i un termini d’execució d’una setmana.

Finalment, el concurs pel subministrament i col·locació del material per tapar les portes de les cel·les i el sistema automàtic de detecció d’incendis de les cel·les del Centre Penitenciari s’ha distribuït en dos lots. El primer ha estat adjudicat a Serralleria Victoria per 13.658 euros i el segon a Vallsegur Correu Exprés per 5.286 euros. Ambdós treballs tindran en aquest cas una durada de dues setmanes.

Pel que fa als treballs per tapar les portes de les cel·les, aquests deriven d’una de les recomanacions efectuades pel Comitè de Prevenció de la Tortura del Consell d’Europa en el seu darrer informe.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada