Aquest dimarts 29 d’abril, se celebra a la ciutat de Lleida una trobada d’Intercanvi entre els estudiants de l’Aula Magna d’Andorra la Vella i del Programa Sènior de la Universitat de Lleida.

 Els 15 estudiants de l’Aula Magna i un alumne de la Universitat d’Andorra que s’hi desplacen, acompanyats per de la Coordinadora de programes d’extensió universitària de l’UdA i de la Cap de Servei de Gent Gran Activa de la Conselleria de Social, seran rebuts al Rectorat de la Universitat a les 11.00 hores. Hi compartiran un cafè al claustre “La Pensativa” i a les 12.00 hores efectuaran una visita guiada al Museu Diocesà i Comarcal.

 A les 13.00 hores hi haurà una rebuda institucional al Saló del Retaule de la Paeria i, mitja hora més tard, se’ls farà una visita guiada al Palau – edifici del romànic civil tardà del segle XIII -.

 Després del dinar al Mirador dels Camps Elisis, visitaran la Seu Vella de Lleida i hi assistiran a un assaig i a una representació del grup de teatre Asseniors (Associació d’Alumnes i Exalumnes del Programa Sènior). A partir de les 17.00 hores, els estudiants disposaran de temps de lleure per recórrer lliurement la ciutat.

 L’Intercanvi entre alumnes participants en programes universitaris per a gent gran de les dues ciutats – que es va produir l’any passat a la vila d’Andorra la Vella -, els servirà per intercanviar experiències, compartir inquietuds i conèixer en detall els programes universitaris respectius, alhora que constituirà un retrobament de convivència.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada