Intel dins de les ulleres de Google

intel

Pensar que les NNTT han experimentat una història lineal, és sens dubte una gran quimera. Des dels seus inicis amb els primers ordinadors fins a la data, hem viscut almenys quatre fases diferents. Encara que segurament es podrien afegir més subdivisions, podem parlar de la primera amb els ja anomenats PC, la segona amb l’aparició d’internet, la tercera amb la irrupció dels mòbils i la quarta amb l’entrada dels dispositius mòbils. Podríem fins i tot citar una nova era que malgrat ser recent és en si una revolució: la tecnologia “disponible”.

Les veritables firmes de calat del sector, són les que en cadascuna d’aquestes èpoques, han sabut adaptar-se. És el cas de l’empresa de microprocessadors Intel, que ara amb les wearables, s’ha posat les piles per estar al dia.

La companyia serà d’aquesta manera, la nova transnacional que proveeixi a les Google Glass, substituint els xips que fins ara fabricava Texas Instruments.

Malgrat que de moment poc se sap d’aquesta unió, segons afirma la pròpia companyia Intel, s’intentarà estendre les ulleres de realitat augmentada, a nous àmbits de consum, de la mateixa manera en què s’intensifica la utilització del producte en l’àmbit laboral. A més d’aquest, Google ha deixat clar que una de les premisses per les quals les dues empreses treballaran juntes, és la possibilitat de millora en el rendiment de la bateria que Intel ofereix a les Google Glass.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.