Institucions Penitenciàries ha presentat el pla de millora dels canals de comunicació interna i externa

El centre penitenciari de la Comella
El centre penitenciari de la Comella. Foto: Arxiu

La direcció del Departament d’Institucions Penitenciàries ha presentat als membres del Cos el pla elaborat amb la finalitat de millorar els canals de comunicació interna per a guanyar en coordinació i la interrelació entre els integrants del Cos Penitenciari i els seus Departaments i incentivar l’intercanvi i la participació en els diferents projectes que s’estan duent a terme.

Tal com va anunciar el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, el passat mes de juliol, s’ha treballat en un Pla de Comunicació que ha requerit l’anàlisi del funcionament intern del Centre Penitenciari i dels seus protocols, en el qual han participat activament tant la direcció, com els oficials i sotsoficials, els agents, així com el personal tècnic i de l’administració.

Entre les accions presentades, s’han destacat diferents propostes i accions de millora, com la implementació de reunions diàries entre diferents unitats i nivells i de reunions periòdiques entre membres del Cos de la mateixa posició. També s’ha apuntat a la necessitat de donar visibilitat i difondre les tasques que es realitzen dins del Departament i els resultats de les mateixes tant a escala interna com de cara a la ciutadania.

En la presentació d’avui dimarts s’ha destacat l’interès general mostrat per a participar en aquestes iniciatives per a alinear els objectius professionals dels membres amb els principis generals del Cos Penitenciari.

TOTES LES NOTÍCIES