Instal·lar una mosquitera

Si voleu instal·lar una mosquitera, primer heu de prendre les mesures tant de l’ample com del llarg de la finestra on la voleu col·locar. Tingueu en compte que les mosquiteres es col·loquen a la part externa de la finestra, per això heu de prendre les mides del marc.

Alguns models de mosquiteres es venen per metres i s’han de tallar a mida, mentre que d’altres tenen unes dimensions estàndard.Si la mosquitera que compreu no inclou un suport de subjecció, podeu utilitzar algun producte que resisteixi el pes de la tela, però que a la vegada permeti que el retireu quan ja no vulgueu utilitzar-la més.

Una bona idea és fixar la mosquitera mitjançant unes varetes de fusta, que podeu subjectar amb cola, i que permetin que grapeu tota la mosquitera per poder tensar-la bé. Les mosquiteres enrotllables són molt fàcils d’instal·lar. Un cop tallat a mida i fixat el suport superior que va al marc extern de la finestra, s’han de col·locar els suports que van a la part de sota fins on arribarà la mosquitera.

També s’han de col·locar unes guies als laterals per on correrà la mosquitera per poder abaixar-la i deixar-la fixa.

Per Redacció / Tot Sant Cugat