Instal·lar motllures sintètiques

• Col·locar les motllures sintètiques és un procediment relativament senzill; el primer que cal fer és mesurar la intersecció entre la paret i el sostre. Una vegada teniu les dimensions, talleu les barres de motllura amb una serra fina i, si és possible, amb una fulla de biaix de cartabó per fer un tall net. Quan tingueu la peça apliqueu una capa fina de la cola a la superfície de contacte de la motllura, inseriu-la amb exactitud a l’angle que formen la paret i el sostre i premeu-les fort perquè s’adhereixin.

Per acabar, farciu les juntes amb massilla especial i elimineu-ne les restes amb una esponja lleugerament humitejada. Si voleu aconseguir una instal·lació perfecta, assegureu-vos que les superfícies de contacte estan seques i netes. Per pintar aquest tipus de motllures es recomana utilitzar pintures a l’aigua, com les plàstiques o les de làtex, però també accepten altres acabats decoratius, com l’esmaltat o el lacat.

• Existeixen alguns models de motllures que permeten encastar-hi focus de llum, ja que suporten bé la intensitat i la calor, fins i tot de les bombetes més potents. A més, la pròpia estructura de la motllura permet amagar-hi al darrere els cables o tubs de la instal·lació.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.