Instal·lada la nova cobertura de la graderia del camp de futbol municipal de la Seu

camp seu

La graderia del camp de futbol municipal de la Seu d’Urgell presenta ja una nova coberta, després que l’antic teulat es va haver de retirar arran dels desperfectes causats per l’episodi de fortes ventades del passat mes de gener.

El tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Lluís Biosca, destaca al respecte la “rapidesa” amb la que s’ha solucionat una actuació d’urgència derivada de les destrosses provocades per les ventades del passat 25 de gener. “S’ha prioritzat actuar amb la màxima celeritat possible en les gestions administratives, en les tasques de neteja i en les d’instal·lació de la nova coberta per tal de minimitzar al màxim les molèsties per als usuaris d’aquesta instal·lació” manifesta Biosca.

Les obres

Aquestes obres han consistit primerament en el desmuntatge de la vella coberta, que estava conformada per plaques de fibrociment. Una vegada retirats els trossos de teulat que quedava, s’ha procedit a la instal·lació d’una nova coberta tipus ‘sandwich’ de panell autoportant, format per una doble xapa d’acer de 0,5mm de gruix i nucli central de 30mm de gruix de poliuretà injectat prelacat per ambdues cares. El nou teulat s’ha fixat mecànicament a l’estructura existent.

Les obres de desmuntatge de la vella coberta han ascendit a 8.505,93 euros, mentre que la instal·lació de la nova ha tingut un cost de 16.469,01 euros. L’empresa que ha portat a terme aquestes obres ha estat Muntatges i Cobertes del Solsonès, SL.