El Consell Comarcal de l’Alt Urgell organitza per divendres 22 de juny un Workshop Ocupacional per a joves, que pretén posar en contacte empreses interessades a contractar nous treballadors amb joves que busquen feina. L’activitat es durà a terme al CETAP-Telecentre, a la tercera planta del Centre Cultural Les Monges de la Seu.

Aquest Workshop específic forma part del programa ‘Fem ocupació per a joves’, que vol facilitar la contractació per part d’empreses del territori, segons ha explicat a RàdioSeu la coordinadora del pla, Lourdes Carchat. La jornada començarà a 2/4 de 10 del matí amb la recollida d’acreditacions i la benvinguda, a les 10. Tot seguit es donarà a conèixer el programa i, a 2/4 d’11, s’impartirà el taller ‘Pautes per seleccionar el millor candidat’, adreçat a empreses del territori. Després d’una pausa, a partir de les 12 es faran les entrevistes entre empreses i joves per tal d’establir contactes i concretar possibles contractacions.

Els aspirants que hi participin han de tenir entre 18 i 29 anys i estar inscrits com a demandants de feina al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Han de disposar del títol d’ESO i de Batxillerat o bé un Cicle Formatiu de Grau Mitjà.

La inscripció prèvia és imprescindible per participar d’aquest workshop, tant per a candidats com per a empreses. El tràmit es pot fer aquests dies al CETAP, a través del telèfon 973 35 57 98 o bé al correu lcarchat@ccau.cat. L’activitat té el suport del Govern català, el Ministeri de Treball i Afers Socials i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil de la Unió Europea, amb la col·laboració de l’Oficina Jove i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada