El Punt d’Informació Juvenil d’Encamp ha organitzat un curs de manipulació d’aliments dirigit a joves d’entre 16 i 35 anys.
L’objectiu del curs és adquirir els coneixements, les habilitats i les actituds necessàries per aplicar un comportament correcte i unes tècniques adequades d’higiene i sanitat alimentària en la manipulació d’aliments.
El temari serà:
– introducció: objectius generals, reglamentació vigent i definicions.
– hàbits d’higiene dels manipuladors. Estat de salut.
– els microbis: vies d’accés i creixement. La contaminació creuada.
– l’emmagatzematge i conservació dels aliments. Pla de neteja i desinfecció.
– pla de control de plagues. La desinsectació i la desratització.
– l’aigua i el gel alimentari.
– anàlisi de perills i punts crítics. Regles d’or de l’OMS.
El curs es realitzarà el proper dissabte 9 de març de 10 a 13.30 hores al Punt d’Informació Juvenil i és homologat pel Ministeri de Salut del Govern d’Andorra.
El preu per participar-hi és de 18 euros pels residents a la parròquia d’Encamp i de 35 euros per als no residents a la parròquia.
Les inscripcions i pagament s’han d’efectuar a la recepción del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. Les places són limitades.