Inscripcions en marxa des de l’Alt Urgell per assistir a la concentració de l’11-S

L’ANC Alt Urgell està ultimant l’organització d’autocars per assistir a la concentració de la Diada Nacional de Catalunya, aquest 11 de setembre vinent a Barcelona, enguany sota el lema ‘Objectiu Independència’.

El desplaçament es farà el mateix dia 11, a les 9 del matí, des de l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell. Tot seguit també es recollirà participants de la resta de la comarca tot fent parades a Organyà, Coll de Nargó i Oliana. La tornada serà el mateix dia al vespre. La inscripció té un preu de 12 euros per persona i es pot tramitar a la Seu (al local del carrer Jueus 14, dimarts, dijous i dissabte), a Organyà (botiga Art Teler) i a Oliana (al mercat setmanal de dissabte), com també des dels perfils de l’ANC Alt Urgell a les xarxes socials.

La manifestació és previst que comenci a les 5 de la tarda i ocuparà tot el tram de la Gran Via que va des de la plaça de la Universitat fins a la plaça d’Espanya, juntament amb alguns carrers adjacents a l’entorn de la Fira de Barcelona. L’Alt Urgell té assignat el Tram 20, a la cruïlla de la Gran Via amb el carrer de Villarroel. Des de l’ANC enguany volen posar l’accent de la manifestació en l’objectiu d’interpel·lar els partits polítics perquè es faci efectiu el mandat democràtic de l’1 d’octubre de 2017 i, per tant, s’implanti la República Catalana.

TOTES LES NOTÍCIES