Inscripcions als exàmens oficials de llengua catalana

El període d’inscripcions pels exàmens oficials de llengua catalana dels nivells A1, A2, B1, B2 i C1 per a candidats lliures estarà obert del 2 al 17 de gener del 2020. Les inscripcions es podran realitzar de manera presencial al Servei de Tràmits de l’edifici administratiu del Govern, i en línia a través del web www.e-tramits.ad. El preu de la inscripció és de 17,15 euros i el candidat només es pot inscriure a un únic examen oficial de llengua catalana.

Poden accedir als exàmens oficials de llengua catalana les persones majors de setze anys en el moment en què tinguin lloc els exàmens, independentment de la nacionalitat, residents o no residents al Principat d’Andorra, que vulguin acreditar el seu coneixement de llengua catalana.

Les proves escrites i orals dels nivells A1 i A2 se celebraran el divendres 31 de gener, i les proves escrites i orals dels nivells B1, B2 i C1 tindran lloc l’endemà, dissabte 1 de febrer. Els exàmens convocats el divendres es faran al Centre de català situat a l’avinguda Esteve Albert, núm. 4 d’Escaldes-Engordany. Els exàmens convocats per al dissabte tindran lloc al Centre de Formació Professional, carretera d’Os de Civís, s/n, Aixovall, de Sant Julià de Lòria.

El candidat que estarà identificat pel seu número de passaport o de document oficial d’identitat, podrà consultar, a partir del 27 de gener del 2020, a la pàgina web www.educacio.ad i a www.cultura.ad l’hora en què estarà convocat a la prova oral de llengua catalana.

El 10 de març, a les 10 hores, es publicarà els números del passaport o del document oficial d’identitat dels candidats declarats “aptes” i “no aptes” al tauler d’anuncis del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i als llocs web www.educacio.ad i a www.cultura.ad.