A partir d’aquest dijous 17 de juliol s’obre el període d’inscripcions per participar a la 4a Fira d’Associacions d’Andorra la Vella que se celebrarà – paral·lelament a la 36a Fira d’Andorra la Vella -, els dies 24, 25 i 26 d’octubre a l’envelat del Parc Central.

El principal objectiu de la Fira d’Associacions és el d’oferir a les associacions inscrites al Registre Comunal d’Associacions la possibilitat de donar-se a conèixer a la ciutadania i d’explicar la tasca que desenvolupen en la societat i tot animant a la participació.

Així, podran participar de la 4a Fira d’Associacions d’Andorra la Vella totes les entitats legalment inscrites al Registre Comunal d’Associacions del Comú d’Andorra la Vella que desitgin disposar-hi d’un estand o bé organitzar algun tipus d’activitat, tant a l’interior de l’envelat com en el recinte del Parc Central. Les sol·licituds d’inscripció han de ser lliurades – per tot el dia 12 de setembre – al Departament de Participació Ciutadana, al Centre Cultural la Llacuna, i per a més informació, les persones interessades poden contactar-hi al telèfon 874983 o a través del correu electrònic: participacio@comuandorra.ad

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada