Innovar i renovar

Existeix la tendència bé siguin personal o laboral a fer les coses com sempre s’han fet. Alguns poden creure que això és dolent, jo no estic totalment d’acord. Quan tens un sistema en algun procés que realitzes i aquest sistema funciona no tens per què canviar-lo. No obstant això, és la teva obligació continuar explorant i investigant noves formes de fer-ho. Innovar i renovar són parts intrínseques de la nostra vida.

I és que actualment lo antic no està renyit amb lo nou. Hi ha persones amb el parer que tot l’antic ha de deixar d’existir i uns altres que no volen canviar. Si en lloc de dir grandiloqüències, anéssim als petits detalls, podríem observar que existeixen qualitats valgudes en tots dos extrems. Qualitats que en unir-se poden crear una nova forma mantenint les parts importants d’allò que podem considerar clàssic al costat del més innovador. Crec recordar que hi havia un llibre titulat: ‘¿Quién se ha llevado mi queso?’ Que tal vegada valdria la pena que llegíssiu. No perquè parli sobre el que jo avui estic comentant sinó perquè parla sobre què ocorre quan et quedes sense el teu formatge. Que vindria a dir que ocorre quan et quedes sense el teu sistema o modus de vida. Aquest llibre et farà adonar-te de que en la vida les coses canvien i si tu no vas innovant pot ser que al final et quedis al marge.

És això el que vols? Va desaparèixer la màquina d’escriure però no el fet d’aprendre a escriure amb màquina, va desaparèixer el “cassete” però no la música. Puc dir-ho més alt però no més clar.

TOTES LES NOTÍCIES