La Subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, s’ha reunit aquest migdia amb la Comunitat de Regants Bassella-Pinell, acompanyada per l’alcalde d’aquest municipi, Xavier Esteve, i d’altres regidors de l’ajuntament.

Els regants han transmès a la Subdelegada la preocupació per l’endarreriment en l’execució de les obres de regadiu en el municipi de Bassella derivades de la compensació per la construcció de l’embassament de Rialb. Inma Manso els ha explicat que aquestes obres de compensació són “una prioritat per la Subdelegació del Govern a Lleida ja que al llarg de l’any 2012 hem estat treballant aquesta qüestió amb els organismes competents tant a Saragossa com a Madrid”.

La Subdelegada s’ha compromès a traslladar aquesta preocupació en la propera reunió de treball amb el president de la CHE.

Prèviament a la reunió amb la Comunitat de Regants de Bassella-Pinell, Inma Manso ha visitat el nucli de La Clua de Bassella on la titularitat de nombroses cases del nucli correspon a la CHE. En aquest sentit, l’alcalde de Bassella, Xavier Esteve, traslladarà a la Subdelegada una petició formal adreçada a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre per tal que aquest organisme cedeixi al municipi la titularitat d’aquestes cases que en el seu dia van ser expropiades per la construcció de Railb.

La Subdelegada del Govern a Lleida ha visitat també el Museu de la Moto de Bassella acompanyada pel propietari, Estanislao Soler, amb qui ha fet un recorregut pels diferents espais d’exposició del Museu seguint les explicacions del que és considerat un dels millors museus sobre el món de la moto de tot Europa.

(Foto: Subedelegaicó del Govern de Lleida)

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada