L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ja ha iniciat les obres per habilitar un parc caní a la nostra ciutat amb l’objectiu que els propietaris de gossos hi puguin deixar les seves mascotes deslligades.

El terreny que s’està habilitant per convertir-se en un parc caní, té una superfície total de 2.603 m2 i es troba a tocar del Parc dels Enamorats, just davant de la zona de l’Horta del Valira.

Aquesta zona verda exclusivament per a gossos estarà delimitada per unes tanques, on hi haurà expenedors de bosses per a recollir els excrements dels animals, una font d’aigua, bancs per seure i papereres. Al centre d’aquet espai per a gossos s’hi instal·larà un focus de llum perquè s’hi pugui fer ús durant tot el dia.

El projecte d’aquest parc caní ha estat elaborat pels serveis tècnics municipals, mentre que l’execució de l’obra la porten a terme les diferents brigades municipals. Val a dir també que l’Ajuntament urgellenc i els representants dels propietaris de gossos han elaborat conjuntament les nomes d’ús d’aquest espai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada