serrat-seuL’Ajuntament de la Seu d’Urgell ja ha iniciat les obres de pavimentació de la vorera i de la calçada existents del barri del Serrat de la Capella de la capital alturgellenca.

Les obres consistiran també en l’ordenació de la circulació de vehicles i de les zones d’aparcament, així com el condicionament d’una zona verda que farà de barrera acústica amb la carretera N 145.

També s’habilitarà una petita plaça on s’hi preveu col·locar mobiliari urbà, i es fixarà un pas de vianants per reduir la velocitat dels vehicles que circulin per aquest carrer.

Aquesta via on s’hi porten a terme aquestes obres és la via principal del Serrat de la Capella i, per tant, és la via principal d’accés a les edificacions d’aquest barri situat al nord del terme municipal de la Seu d’Urgell.

El barri del Serrat de la Capella té accés rodat mitjançant la carretera N145 que uneix la Seu d’Urgell amb Andorra. Aquest pas però està habitualment tallat per una barrera. El seu accés principal és a través d’un pont de recent construcció que travessa la carretera N260 i comunica amb l’avinguda de les valls d’Andorra amb aquest barri.

El cost total de les obres ascendeix a 72.200 euros i tenen un termini d’execució de tres mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada