Aquesta setmana s’han iniciat les obres de construcció del nou centre de serveis que albergarà totes les brigades municipals. Aquest nou centre de serveis s’ubicarà a la parcel·la, situada a l’interior d’illa, entre l’avinguda del Salòria i el carrer de l’Orri de la Seu d’Urgell, hi constarà d’una planta soterrada i una planta baixa, amb un total de 2.800m2.

La planta baixa es destinarà a acollir el mòdul de serveis i vestidors, i les brigades municipals d’obres, aigua i electricitat. El seu accés serà per l’avinguda del Salòria.

Pel que fa a la planta soterrani acollirà un espai per garatge dels vehicles que retiri la grua municipal, i el servei de neteja viària i la brigada del servei de parcs i jardins. La port d’accés d’aquesta planta es farà pel carrer de l’Orri.

El nou centre logístic municipal quedarà separat dels edificis que envolten aquesta parcel·la. El teulat no tindrà impacte visual per als veïns que viuen a la zona, ja que serà pla i enjardinat.

Les obres, que les porta a terme l’empresa Ribalta i Fills, SA, tenen una durada d’aproximament 6 mesos. El cost de construcció d’aquest equipament és de 1.700.655 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada